Sluiting praktijk tot 6 april

Het is u vast niet ontgaan dat er een advies gegeven is vanuit de mondzorgkoepels (in overleg met het ministerie van VWS en het RIVM)  om tandartspraktijken te sluiten vanwege het coronavirus.

Aangezien de gezondheid van u en onze medewerkers onze prioriteit heeft, hebben wij besloten om gehoor te geven aan het advies om de praktijk te sluiten voor de reguliere tandheelkunde. Wij zullen met u contact opnemen om de afspraak te verzetten.

Tussen 10 en 12 zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij urgente spoedgevallen behandelen op afspraak.

Urgente spoedgevallen zijn:

  • Onhoudbare kies/tandpijn
  • Nabloeding
  • Trauma aan het gebit door ongeval

Bij dringende spoedgevallen tussen 8 en 10 uur en 12 en 16.30, kunt u bellen naar 030 2333270. U wordt dan (na een aantal keren overgaan van de telefoon) doorgeschakeld naar Karin. Voor overige vragen of overleg kunt u ons ook mailen op [email protected] in-je-element.net

Helaas kunnen wij u niet behandelen als u in een risicogebied bent geweest de afgelopen 2 weken of als u besmet bent met het coronavirus of contact heeft gehad met iemand met het corona-virus. Ook willen wij u vragen om als er sprake is van (luchtweg)klachten niet naar onze praktijk te komen voor uw en onze veiligheid.