Contact

Home » Contact

Tandartsenpraktijk in je element – Utrecht

Parkeren

Er is een grote parkeerplaats aanwezig bij de tandartspraktijk in Utrecht waar u na aanbellen bij de slagboom (bovenste bel) gratis kunt parkeren. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan is er voldoende gelegenheid in de omgeving om betaald te parkeren.

Wijze van betalen

Versturen en innen van rekeningen met een bedrag van tenminste € 100,- hebben wij uit handen gegeven aan de specialist op dat gebied. Zo hebben wij meer tijd voor onze zorgdienstverlening, meer tijd voor ú. Onze facturen worden verzorgd door Infomedics. Infomedics stuurt u de nota per e-mail of op uw verzoek op papier en zij incasseren het geld namens onze praktijk. U betaalt de nota binnen 30 dagen aan Infomedics.

Welk betalingsgedrag verwachten wij van u voor de aan u geleverde dienst:

  • Bedragen tot € 100,- pint u direct aan de balie. Voor studenten maken wij een uitzondering. Indien gewenst wordt de factuur door uwnota.nl geïncasseerd.
  • Bedragen boven € 100,- worden door Infomedics geïncasseerd.

Als u voor tandheelkunde (en implantologie) verzekerd bent stuurt u de nota, na betaling, door aan uw verzekeraar om het te vergoeden deel terug te krijgen. Het kan zijn dat Infomedics met uw verzekeraar afspraken heeft kunnen maken over het splitsen van het bedrag, zodat u alleen voor het deel dat u zelf moet betalen een rekening ontvangt. Infomedics rekent dan af met u en met uw verzekeraar.

Heeft u vragen over de nota? Bel tijdens kantooruren met Infomedics op telefoonnummer: 036 – 20 31 900

Contact met uw tandarts in Utrecht

Het doel van onze inspanningen is uw mondgezondheid te behouden en te optimaliseren. Wij streven ernaar de kwaliteit van ons werk voortdurend op een hoger niveau te brengen.

Uw suggesties van verbetering helpen ons daarbij. U kunt deze via het onderstaande contactformulier aan ons kenbaar maken. Het contactformulier kunt u tevens gebruiken voor uw overige vragen.

    Uw naam *

    Uw e-mailadres *

    Uw bericht *