Fillers

Home » Fillers

In onze praktijk gebruiken wij filters (rimpelopvuller) op basis van hyaluronzuur. In het lichaam komt van nature hyaluronzuur voor in o.a. de huid, waar het verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Het geeft daarmee de huid zijn spankracht. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Behandeling met fillers herstelt het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid.

Uitermate veilig

Het is de enige injectable met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd. Belangrijk is dat hierdoor onze fillers uitermate veilig zijn en veel langer een mooi effect geeft dan andere hyaluronzuren. In de USA zijn de door ons gebruikte fillers door de Food and Drug Administration goedgekeurd.

Het meest voorkomende risico is de kans op een (kleine) bloeduitstorting door het prikken. Dit wordt gezien bij 50% van de patiënten. Allergieën voor de door ons gebruikte fillers komen bij minder dan 1:10.000 mensen voor.

Nazorg behandeling

Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende een week na behandeling. Gemiddeld heeft u zes tot twaalf maanden plezier van de behandeling, welke probleemloos kan worden herhaald.

Soorten Fillers

Wij gebruiken fillers van gerenommeerde merken voor diverse toepassingen.

restylane-voor-na-foto