Praktijkvoorwaarden

Home » Praktijkvoorwaarden

Praktijkvoorwaarden Tandartsenpraktijk in je element

Geachte patiënt,

In Tandartsenpraktijk in je element in Utrecht staat een prettig persoonlijk contact en kwaliteit van het geleverde tandheelkundige werk centraal. Dit vereist een goede samenwerking met de patiënt. Met uw inschrijving als patiënt verklaart u akkoord te zijn gegaan met onze praktijkvoorwaarden. Onze praktijk werkt uitsluitend op afspraak. Dit betreft alle tandheelkundige behandelingen waaronder ook de halfjaarlijkse controle en de behandelingen bij onze mondzorgkundige en preventieassistente.

Bent u verhinderd en kunt u uw afspraak niet nakomen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit tenminste 24 uur voor de geplande afspraak telefonisch kenbaar te maken. Indien niet tijdig wordt afgezegd behoud de tandarts of de mondzorgkundige zich het recht voor de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Als patiënt bent u verantwoordelijk voor:

  • het invullen van een Gezondheidsvragenformulier (anamnese) bij uw eerste afspraak.
  • altijd te kunnen legitimeren met een geldige legitimatiebewijs en meenemen van uw verzekeringspapieren (persoonsgebonden verzekeringspas).
  • te melden wanneer uw gegevens gewijzigd zijn (persoonlijke gegevens zoals, naam en adres, verzekering, gezondheid, medicijngebruik, en allergieën).
  • het pinnen van alle bedragen onder de 100 euro (m.u.v. studenten).
  • ondertekenen van de Praktijkvoorwaarden.

Informatie over Privacy & Cookies.

Mocht u naar aanleiding van deze voorwaarden nog vragen hebben, dan kunt u ons hierover aanspreken.

Hopend op een prettige samenwerking,

Tandartsenpraktijk in je element – Utrecht