Tandartsenpraktijk

Home » Tandartsenpraktijk

Openingstijden Tandartsenpraktijk in je element

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur geopend. Tussen 12.30 en 13.30 zijn wij, alleen voor spoedgevallen, bereikbaar onder nummer 030 233 32 70

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen tijdens onze afwezigheid werken we samen met de Tandartsspoedpraktijk in het St. Antoniusziekenhuis in Leidsche Rijn. U kan hen bereiken via 0900 8602. Meer informatie kunt u vinden op hun website: www.tandartsspoedpraktijk.nl

Tarieven

De tandartstarieven zijn vastgesteld door de overheid. Deze tarieven kunt u vinden op de website allesoverhetgebit.nl

We werken samen met een aantal tandtechnische laboratoria voor bepaalde werkstukken. Vraag ons om een passende begroting te maken en/of om het prijsverschil toe te lichten.

 

gebit-controle-tandartsenpraktijk-utrecht

Wij staan voor u klaar!

Farzin Banakar

Farzin Banakar

Tandarts | Implantoloog
Farzin Banakar is afgestudeerd in 1999 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na drie jaar waarnemen, heeft hij in 2002 de praktijk van Dhr. van Luijn aan de Wittevrouwensingel overgenomen.
Karin Utama

Karin Utama

Tandarts
Karin Utama is afgestudeerd in 2002 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2016 is zij mede-eigenaar van tandartsenpraktijk In je element geworden.
Choman Fekri

Choman Fekri

Mondhygieniste
Choman is enorm gedreven, heel vriendelijk en bruist van de energie. Haar streven is om met de patient te werken aan een goede mondgezondheid. Zij is mondhygieniste bij Tandartsenpraktijk in je element
Preventieassistente

Preventieassistente

Preventieassistente
Georgina is preventieassistente bij Tandartsenpraktijk in je element
Esther Linthorst

Esther Linthorst

Tandartsassistente
Esther Linthorst is receptioniste/stoelassistente bij Tandartsenpraktijk in je element in Utrecht.
Kirsten Elberts

Kirsten Elberts

Assistente
Kirsten is assistente bij Tandartenspraktijk in je element in Utrecht.

Historie Tandartspraktijk In je Element

De tandartspraktijk in Utrecht is begin 1930 door tandarts W.C. van Luyn opgericht en gehuisvest in het pand aan de Wittevrouwensingel nummer 5 in Utrecht – Midden-Nederland met de toepasselijke naam: Tandartspraktijk Wittevrouwensingel.

Vijfentwintig jaar later begon zijn zoon, H. van Luyn, in hetzelfde pand ook een eigen tandartspraktijk. Omstreeks 1970 is de praktijk van tandarts H. van Luyn verhuisd naar de locatie Wittevrouwensingel nummer 4 in Utrecht.

Tandarts Banakar heeft begin 2002 de praktijk overgenomen in Midden-Nederland en in maart 2015 is tandarts Utama in de praktijk erbij gekomen. Op 1 januari 2016 is een maatschap gevormd tussen tandarts Banakar en tandarts Utama en werd de nieuwe naam onthuld: In je Element.

In oktober 2016 is de tandartsenpraktijk verhuisd naar de Alexander Numankade 199 te Utrecht in het gebouw waar ook het Utrechts Archief is gevestigd.