Tanden bleken

Home » Tanden bleken

Tanden bleken is een vrijwel pijnloze behandeling, waarbij u direct verbetering ziet! Uw tanden worden een aantal tinten witter. Met een mooie witte glimlach voelt u zich goed, omdat u er goed uitziet! In onze tandartsenpraktijk in Utrecht kunnen wij zowel inwendig als uitwendig tanden bleken.

Oorzaken tandverkleuring

Er kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen bij tandverkleuring. De meest voorkomende zijn het verouderingsproces, een dode tand, verkleuring door een ongeluk, waarbij tanden of kiezen beschadigd zijn geraakt en medicijngebruik.

Bij deze oorzaken van verkleuring kan tanden bleken vaak de oplossing zijn voor een wittere glimlach. Als uw tanden verkleuren door tandbederf, dan is bleken helaas geen optie. Vraag de tandartspraktijk bij dit geval om een behandeling op maat.

Inwendig en uitwendig tanden bleken

In onze tandartsenpraktijk wordt met name gebruik gemaakt van thuisbleken, maar er is ook een Zoom aanwezig. Zoom is een technisch geavanceerd systeem dat veilig en effectief in ongeveer 1,5 uur uw tanden bleekt. De behandeling is ideaal voor als u direct resultaat wilt zien en met een wittere glimlach de deur uit wilt lopen! Inwendig bleken is in bepaalde gevallen geïndiceerd, zoals bijvoorbeeld bij een tand na een wortelkanaalbehandeling.

Afspraak maken tanden bleken

Heeft u binnenkort een bruiloft, sollicitatie of wilt u gewoon met een mooie witte glimlach voor de dag komen? Maak dan nu een afspraak bij onze tandartspraktijk in Utrecht. Als u meer informatie wenst over tanden bleken, dan verwijzen we u graag door naar de contactpagina.